Tuesday, September 20, 2011

Stickhouse











Stickhouse je skvelá vychytávka, ktorú sme objavili v gotickej štvrti Barcelony pri jej poslednej návšteve. Nechápem ako to, že sme si tieto superpekné a chutné nanuky nevšimli už dávno. Jedine, že by tam minulý rok ešte neboli... V každom prípade sme na ne minulý týždeň natrafili a napriek vcelku vysokej cene (6,50e za 2 nanuky) odporúčam skúsiť každému. Stojí to za to vidieť ich plný box. Stačí si vybrať príchuť a teta nanukárka vám ho na požiadanie namočí do čokolády prípadne aj do plnej misky orieškov. Celé pekné... Dominika mala mango sorbet a ja sorbet z červeného ovocia. A mimochodom, ak má niekto podnikateľské chúťky, sieť Stickhouse funguje ako franchise. Tak do toho, budem prvý zakazník!

Stickhouse is a great place that we found in the Gothic Quarter in Barcelona in its last visit. I don't understand how come we haven't noticed such a delicious and super nice ice lollies long ago. Only that they haven't been there last year... In any case, we tried them last week and despite of high price (6,50 euro for 2 lollies) I recommend everyone to try. It's worth to see the full fridge of them. Just pick your flavor and upon your request they dip it into the chocolate and even into a full cup of different nuts. Delicious... Dominika had mango sorbet and I had a red fruit one. And by the way, if someone has a business thoughts, Stickhouse network operates as a franchise. So go ahead, I'll be the first customer!


5 comments:

  1. som za tvoje červené ovocie! dokonalé sú tie nanuky!

    ReplyDelete
  2. Och mnam, nie je nad ovocne nanuky... na blogoch je plno chutnych receptov, len ja nemam kde v Saigone zohnat tie formicky... asi nieco vyskusam do jogurtovych kelimkov, lebo mi to rozum otravuje uz poriadne dlho... a inak super blog :)

    ReplyDelete
  3. no jasne, kelimky z jogurtov su vyborna nahrada, navyse recyklujes takze este lepsie ako kupovat nieco jednoucelove ked to az tak netreba :) a dakujem

    ReplyDelete
  4. Hmmm Mňam:) tak tohle je obchod snů

    ReplyDelete